Saramura de macrou

de Oana in Peste, 12 Oct 2010 | 8874 vizualizari

 

Absolut delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • 2 pesti macrou
  • 2 rosii
  • 2 ardei capia mari
  • patrunjel si marr verde tocat fin
  • o ceapa de apa mica
  • 5 catei de usturoi
  • un ardei iute
  • o cana de supa de pui sau apa calduta
  • sare
  • piper
  • 1 lingura ulei de masline
  • 3-4 linguri otet
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saramura de macrou:

Pestele se curata si se taie bucati, apoi se pune pe gratar impreuna cu rosiile. Se poate pune si ardeiul sau se coace pe plita, eu il aveam deja copt. Se scoate pestele si se pastreaza la cald. Intr-un castron se maruntesc rosiile coapte, ardeiul copt se taie fasii de 2 cm, ceapa se taie solzisori, ardeiul iute se taie rondele subtiri, usturoiul se zdrobeste si se amesteca toate cu verdeata. Se adauga supa calda sau apa, se potriveste gustul cu sare, piper, otet si ulei. Se pune pestele deasupra si se lasa acoperit 20 de minute. Se serveste cu mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Saramura de macrou" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

luminita20_2006 1

14.10.2010, 09:33

aoleu ce bunatate..as manca si eu , si la ora asta matinala chiar

danytimo 1

19.10.2010, 18:39

f. bun si este si sanatos.

Cris2711 1

12.03.2011, 14:00

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Scrumbie cu legume, la cuptor